Bryllup på Cookøyene

Foto: Cook Islands Tourism

Bryllup på Cookøyene

For mange er Cookøyene selve symbolet på de vakre stillehavsøyene. Disse paradisøyene ligger som en perlerad midt ute i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette sydhavsparadiset?

Det er mange resorter på Cookøyene som tilbyr bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler imidlertid at man gifter seg på Aitutaki, kanskje den vakreste øya i hele Stillehavet. En kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer. Fra hovedøya Rarotonga tar det ca. 45 minutter i fly før det dukker opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en tur med båt ut i den kjempestore lagunen, og om dere ønsker det kan dere overnatte på en av de mange små øyene i lagunen. Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv.

Husk at det er langt til Cookøyene og stor tidsforskjell, så vi anbefaler at dere tilbringer et par dager sammen før selve bryllupet. Dette kan gjerne gjøres på Rarotonga om dere ønsker å oppleve mer av Cookøyene på turen. Nyt dagene sammen på lange hvite strender innenfor et beskyttende korallrev, som er perfekt for late dager i solen. Vi kan selvsagt arrangere turen mellom resortene om dere velger å bo et annet sted de første dagene.

One Foot Island
Romantiske One Foot Island.
Foto: Chris McLennan/Pacific Resort Aitutaki.

Ute på korallrevet til Aitutaki ligger den lille sandøya One Foot Island, og med sin kritthvite sandstrand og fantastiske utsikt til blåe lagunen finnes det knapt et mer romantisk sted. Bryllupet arrangeres i disse vakre og romantiske omgivelser, og dere kan velge mellom bryllup på stranden, ved bassenget eller på en liten ubebodd øy like ved landsbykirken. Bryllupspakken spesifiseres ut fra ønske, men inneholder som minimum prest, bryllupskoordinator, brudebukett, bryllupsattest og selvsagt champagne. Vi kan nesten garantere et bryllup som vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Bryllupsreiseforslag til Stillehavet

Cookøyene

14 dager

Fra 74 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 80 900,-

Les mer om bryllup i Stillehavet

Bryllup på Fiji.

Bryllup på Fiji

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Bryllup og bryllupsreiser

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Riktig bosted er en viktig del av en bryllupsreise, og her er 10 av de fineste hotellene for å få en romantisk opplevelse på en Stillehavsøy.
Aitutaki.
Ekte, eksotisk luksusferie finner du ikke i charterkatalogene. Du finner den midt i Stillehavet, og den heter Cookøyene.