23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Bryllup på Cookøyene

Bryllup på Cookøyene

For mange er Cookøyene selve symbolet på de vakre stillehavsøyene. Disse paradisøyene ligger som en perlerad midt ute i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette sydhavsparadiset?

Det er mange resorter på Cookøyene som tilbyr bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler imidlertid at man gifter seg på Aitutaki, kanskje den vakreste øya i hele Stillehavet. En kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer. Fra hovedøya Rarotonga tar det ca. 45 minutter i fly før det dukker opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en tur med båt ut i den kjempestore lagunen, og om dere ønsker det kan dere overnatte på en av de mange små øyene i lagunen. Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv.

Husk at det er langt til Cookøyene og stor tidsforskjell, så vi anbefaler at dere tilbringer et par dager sammen før selve bryllupet. Dette kan gjerne gjøres på Rarotonga om dere ønsker å oppleve mer av Cookøyene på turen. Nyt dagene sammen på lange hvite strender innenfor et beskyttende korallrev, som er perfekt for late dager i solen. Vi kan selvsagt arrangere turen mellom resortene om dere velger å bo et annet sted de første dagene.

Bryllup på Pacific Resort Aitutaki.

Bryllup på Cookøyene. Foto: Craig Owen

Ute på korallrevet til Aitutaki ligger den lille sandøya One Foot Island, og med sin kritthvite sandstrand og fantastiske utsikt til blåe lagunen finnes det knapt et mer romantisk sted. Bryllupet arrangeres i disse vakre og romantiske omgivelser, og dere kan velge mellom bryllup på stranden, ved bassenget eller på en liten ubebodd øy like ved landsbykirken. Bryllupspakken spesifiseres ut fra ønske, men inneholder som minimum prest, bryllupskoordinator, brudebukett, bryllupsattest og selvsagt champagne. Vi kan nesten garantere et bryllup som vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspirasjon

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 perfekte bryllupsreiser

Bungalower med stråtak, vakre laguner, solnedganger i verdensklasse og lune middager med fersk fisk, hummer og skalldyr. Med andre ord; en perfekt oppskrift på den perfekte bryllupsreisen.