23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Bryllup og bryllupsreiser i Stillehavet

Bryllup og Bryllupsreiser

Drømmer du om bryllup på en kritthvit strand? Eller kanskje dere ønsker å legge bryllupsreisen til en eller flere av paradisøyene i Stillehavet?

Å tilbringe hvetebrødsdagene på en Stillehavsøy er for mange den perfekte bryllupsreisen. Her finner man tid og ro til å virkelig nyte hverandre og omgivelsene. Dere kan slappe av på stranden, svømme over vakre, fargerike koraller, snorkle, dykke eller helt enkelt bare nyte hvert sekund. Eller hva med en tur innom et av de fantastiske spa’ene for litt ekstra velvære? Nyt de kritthvite strendene, palmesuset og det turkisblå havet mens dere skjemmer hverandre bort. Her er trengsel på strendene er et fremmedord, i stedet har dere selskap av havets dønninger og palmenes svake sus.

Nyt gode måltider fra resortenes kjøkken, ofte med ferske råvarer hentet rett fra havet. Se din elskede inn i øynene mens dere spiser et bedre måltid på stranden med stearinlys som eneste belysning. Se solen gå ned i havet hver kveld og dere vil raskt forstå hvorfor Stillehavet er et av de mest romantiske stedene å dra på bryllupsreise.

Våre reisekonsulenter har selv besøkt øyene flere ganger for å kunne anbefale de aller ypperste steder og resorter. Du er derfor i de beste hender når du kontakter Fijireiser for hjelp til å planlegge en av livets mest minneverdige reiser.

Bryllup i Stillehavet

Stadig flere nordmenn velger å dra ut i verden for å avgi ekteskapsløftet, og et mer romantisk sted for et bryllup enn paradisøyene i Stillehavet skal man lete lenge etter. Det er verken dyrt eller vanskelig. Et bryllup her vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Bryllup på Tikehau Pearl Beach Resort.

Bryllup på Tikehau Pearl Beach Resort.

Vi kan tilby bryllup på flere av våre destinasjoner, og har også avtaler med en rekke hoteller og resorter som legger alt til rette for dem som vil oppleve drømmen om en romantisk bryllupsreise i Stillehavet.

Vi kan arrangere hele vielsen for dere, som normalt holdes på stranden under en gedigen blomsteroppsats. Vanligvis er også musikere, profesjonell fotograf, champagne og middag på stranden inkludert, og resortene har selvsagt også spesialpakker til alle brudepar med suiter for nygifte som ønsker å være for seg selv.

Undervannsbryllup på Bora Bora.

Ute etter noe ekstra spesielt? Prøv et undervannsbryllup på Bora Bora.

Reisebrev fra fornøyde gjester

Hei Susanne

Cook øyene var helt fantastisk!! Vi lengter tilbake til lange, hvite strender, hunder og høner. Jeg må også få skryte litt av opplegget som ble laget til oss. Vi kom til Manuia og tenkte at «For et sted! Det kan jo ikke bli bedre enn dette!!» Med hyggelige mennesker, søte små gaver på senga hver dag og for en utsikt å våkne til! Magisk!
Sykkelturen med Storytellers var også virkelig noe å anbefale videre. Her fikk vi se mer av bakveiene og fikk smakt på masse fantastisk frukt. En utrolig flink og hyggelig dame!

Flyturen inn til Aitutaki var rett og slett ubeskrivelig. Å se den blågrønne lagunen fra flyet skapte mange forventninger som raskt ble innfridd. Og vi som trodde Manuia hadde en fantastisk utsikt, så kan jeg love deg vi ble målløse av Tamanu! Her var også menneskene kjempehyggelige. Eneste minuset med denne plassen var at vi hadde litt problemer med kakelakker på badet, som innebar mye spraying med insekts middel hver kveld.

Bryllupsdagen var også helt utrolig! Vi hadde mye god hjelp av Annie Bishop både med info rundt dagen, kontakt med fotograf og frisør, og ikke minst musikerne som spilte for oss. Hun sørget virkelig for at dagen ble minneverdig! Dette vil alltid være en dag brent fast i minnet. Og som dagen i seg selv ikke var magisk nok, fikk vi også besøk av 5 små rokker som svømte rundt for oss.

Selv om det var trist å reise fra Aitutaki, så fikk vi nok en overraskelse når vi kom til Little Polynesian. Snakk om ren luksus! Og igjen, en ubeskrivelig utsikt! Personalet gikk inn for å lære seg navnene våre og sørget for plettfri service døgnet rundt. Å reise hjem var ganske vondt, da vi har hatt en helt utrolig reise. Våres opplevelser fra Cook vil aldri bli glemt, og selv om turen var lang kan den ABSOLUTT anbefales! Tror nok planen allerede er å feire 5 års bryllupsdag der, men da under hvalsesongen.

Vi vil igjen takke for fantastisk service fra deg, for alt du har bidratt med og ordnet for oss. Du har virkelig bidratt til å gjøre vårt bryllup til et eventyr uten like!

Lara & Steinar, februar 2020

bryllup2_050320

Lara og Steinar giftet seg på One Foot Island.

bryllup1_050320

Brudebuketten.

Bryllupsreiser-katalogen

Katalog for bryllupsreiser.

Av alle reiser i livet er bryllupsreisen helt spesiell, og vi opplever at stadig flere kontakter oss for å oppleve en romantisk bryllupsreise til øyene i Stillehavet eller Australia. Vi har derfor laget en egen katalog som kun fokuserer på bryllupsreiser til Australia, Fiji, Cookøyene, Tahiti og Ny-Caledonia.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspirasjon

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 perfekte bryllupsreiser

Bungalower med stråtak, vakre laguner, solnedganger i verdensklasse og lune middager med fersk fisk, hummer og skalldyr. Med andre ord; en perfekt oppskrift på den perfekte bryllupsreisen.